Welcome
Home
Kontakt


Privreda

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Udruženja
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Privreda > Udruženja
Lovačko udruženje "Jasenica"
Istorija organizovanog lovstva u S. Palanci datira s kraja XIX veka na području Kraljevine Srbije. Osnivanje kluba ili „lovačke družine" datira oko 1893. godine.
Prvi pisani podatak o „lovačkom klubu" u Palanci nađen je u časopisu „Lovac" iz 1898. god.

LU "Soko"
Lovišta u Sokobanji su pravo mesto za najinteresantniju avanturu! Možete se na ovim terenima okušati u lovu na: zeca, poljsku jarebicu, divlju gusku, šumsku šljuku, fazana, divlju patku, lisku, goluba grivaša, prepelicu, griicu, gugutku, potom srndaća i srne, divlje svinje.

SULUJ
SULUJ je skraćenica od Saveza udruženja likovnih umetnika Srbije I Crne Gore koji broji više od 2000 profesionalnih likovnih umetnika iz zemlje i koji kroz ovu asocijaciju ostvaruju dve profesionalne aktivnosti : studijski boravak u ateljeima Cite Internationale des Arts u Parizu tokom cele godine kontinuirano / do 12.umetnika / kao i realizaciju samostalnih -kolektivnih izložbi u prostoru galerije SULUJ / oko 20.termina godišnje

Udruženje kozmetičara Srbije
Udruženje kozmetičara Srbije egzistira već 30 godina kao stručno-poslovno, interesno i nestranačko udruženje privatnih preduzetnika koji obavljaju kozmetičku delatnost, kao i drugih lica usko vezani za ovu delatnost, sa područja Republike Srbije.

Udruženje OSI
Inicijativa grupe invalidnih lica da osnuju Udruženje OSI. Aranđelovac nastala je iz potrebe da se samoorganizuju, poboljšaju svoj materijalni položaj i ostvare prava koja im pripadaju. Udruženje je osnovano 04.11.2004, godine i njegov pun naziv je Udruženje oboleleih od distrofije, plegije, cerebralne i dečje paralize, multipleks skleroze, gluvih i nagluvih i slepih lica opštine Aranđelovac.

ULUS, Udruženje likovnih umetnika Srbije
Udruženje likovnih umetnika Srbije najznačajnija je asocijacija umetnika kod nas koja okuplja i profesionalno organizuje oko 2300 članova...