Welcome
Home
Kontakt


TURIZAM

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Turističke organizacije
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika


Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > TURIZAM > Turističke organizacije > Turistička organizacija Apatin
Turistička organizacija Apatin English
Adresa: Petefi Šandora 2/a, 25200 Apatin
E-mail: office@apatininfo.com
WEB prezentacija: www.turizam.apatin.com

Turistička organizacija Apatin

Turistička organizacija Apatin

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :47B         XTW      
  E    H    N     NET
  X   BWT   489      
  A    7      O   BJS
  O         SY7      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Postovani, interesuje nas trokrevetna soba u privatnom smestaju sa upotrebom kuhinje i kupatila od 17.avgusta orijentaciono na 10 dana za bracni par sa detetom od 13 godina. Da li imate slobodnu sobu i po kojoj ceni. Unapred hvala na odgovoru. Gordana Sabovic
(, 02.08.2012. 12:05)
Poštovani! Molim Vas da mi preporučite šta bi trebalo posjetiti u Vašem gradu. Naime, grupa prosvjetnih radnika iz okoline Banjaluke na putu za Suboticu zadržaće se u Apatinu dva sata, pa bismo to vrijeme iskoristili za upznavanje sa Vašim gradom. Srdačan pozdrav!
(, 20.06.2012. 12:37)
Vaš sajt ima sve drugo samo nema ono što treba, a to su elementarne info koje zanimaju ljude, kao što su smeštaj i cene u svim oblicima smeštaja u Banji "Junaković",pa ljudi,kao u napred navedenim slučajevima na ovoj stranici, moraju da pitaju umesto da to vide na sajtu.Nije mi potreban Vaš odgovor, jer stvar uopšte niste postavili na ozbiljan informativni način i to ne može biti pohvalno.
(Slobodan Nikolić, 22.06.2009. 23:32)
Zainteresovana sam za boravak u Banji Junaković-dve odrasle osobe i dvoje dece od 14 i 9 godina. Deca su alergična. Molim vas da mi predložite privatan smeštaj u čistoj kući.ponudite mi kontakt telefone.Htele bismo da dođemo 12.08.Unapred zahvalna!
(Nović Jovica, 04.08.2008. 17:18)
Zainteresovana sam za boravak u Banji Junaković - 2 odrasle osobe i dete od 5 godina. Molim Vas da mi predložite smeštaj u privatnoj režiji i ponudite kontakt telefone! Unapred se zahvaljujem!
(Marijana Vasiljević, 14.05.2008. 12:05)