Welcome
Home
Kontakt


TURIZAM

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Turističke organizacije
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika










Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > TURIZAM > Turističke organizacije > Turistička organizacija grada Novi Sad
Turistička organizacija grada Novi Sad English
Adresa: Modene 1, 21000 Novi Sad
E-mail: info@turizamns.rs; tons@turizamns.rs
Telefoni: 021 421 811, 021 421 812
WEB prezentacija: www.turizamns.rs

Turistička organizacija Novi Sad

Turistička organizacija Novi Sad

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :



T           98I      
9 P    L    O Q   PRX
CEJ   TFU   NDI      
  6    5      T   F3K
  M         1KA      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Pozdrav, da li je nekako moguce doci do kontakta prodavnice suvenira i majica na Petrovaradinskoj tvrdjavi?
(, 02.11.2014. 19:20)
Interesuje me da li postoji obuka za turistickog vodica u N.Sadu...kada pocinje,cena,trajanje itd....i sta je sve potrebno da ispunim da bih pristupio kursu?
(, 21.02.2013. 15:38)
Sve informacije vezane za turističke vodiče možete dobiti od udruženja vodiča Novog Sada na telefon +381 63 81 72 935 ili na email: vodicins@gmail.com. Takodje obuka za vodiče koja je u toku i informacije i kontakte o tome možete pročitati na našem sajtu na stranici http://www.turizamns.rs/obuka-lokalnih-vodi%C4%8D-novog-sada. Sve najbolje
(, 16.12.2011. 08:16)
Interesuje me da li će se i kada ponovo organizovati obuka turističkih vodiča u Novom Sadu i ko sve može i na koji način pristupiti obuci?
(, 13.12.2011. 10:38)
Postovani, ja sam student Prirodno-matematickog fakulteta u Novom Sadu. Zanima me da li biste mogli da mi pomognete i date mi informaciju vezanu za nastanak i razvoj prvih Veb sajtova u restoraterstvu ili bar ugostiteljstvu u Novom sadu ili Vojvodini. Ta informacija mi je bitna, jer pisem diplomski rad na tu temu. Hvala unapred, Pozdrav!
(, 05.10.2011. 19:16)
Interesuje me put za prag za 2 osobe za uskrs
(radmila maksimovic, 18.04.2011. 13:43)
Postovani, interesuje me, da li jos uvek traje konkurs za - Suvenir grada Novog Sada? Ako da, kome mogu da se obratim? S puno postovanja, Vasa sugradjanka , Vesna Jakobac.
(Vesna Jakobac, 03.03.2011. 12:04)
Ako je nekome potreban covek sa znanjem nemackog jezika neka se javi na ovaj e - mail. Pet goduna sam ziveo i radio u Nemackoj, a inace sam nezaposleni prosvetni radnik.
(Predrag Eskic, 30.09.2010. 16:27)
Da li se i na koji način može doći do DVD prezentacije Novog Sada. Srdačan pozdrav
(Ivan Vuleković, 24.07.2010. 00:25)
Da li biste mogli da mi posaljete broj turista i nocenja u Novom Sadu,kao i strukturu gostiju u poslednjih pet godina?Potrebne su mi i informacije o broju turista koji posecuju letnje kulturne manifestacije.Ove informacije neophodne su mi za izradu diplomskog rada...Unapred zahvalan...
(Nemanja Krstic, 16.05.2010. 21:35)
Da li biste mogli da mi posaljete broj nocenja turista u NS u prosloj godini,kao i strukturu turista?Potrebno mi je za izradu seminarskog rada,unapred zahvljujem:)
(jovana, 23.03.2010. 11:30)
ucestvovao bi na konkursu za suvenir ns pa mi treba grb NS u vecoj rezovuciji.ako neko ima neka mi posalje.zahvaljujem!
(ljubivoje ilic, 03.03.2010. 21:38)
ŠTRAJK U TURISTIČKOJ ORGANIZACIJI NOVOG SADA Zaposleni u Turističkoj organizaciji Novogo Sada stupili su u štrajk u ponedeljak, 28.10.2009. godine. Nezadovoljni situacijom u ovoj organizaciji petoro zaposlenih turizmologa, pošto su prethodno iscrpli sva sredstva, odlučili su da stupanjem u štrajk ukažu na postojeće probleme. Napominju da su do ulaska u štrajk obavljali sve tekuće poslove (između ostalog i predstojeći Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu) u interesu turizma grada i pored velikog nerazumevanja rukovodstva šta je i koja je osnovna delatnost Turističke organizacije grada Novog Sada. Obaveštavaju javnost da je od jedanaest zahteva Štrajkačkog odbora izvršena samo isplata zaostalih zarada, koje jesu bile bitna stavka ali ne i glavni razlog zbog kojeg su stupili u štrajk. Ističu da je suština pokrenutog štrajka odbrana profesije i integriteta zaposlenih turizmologa, kao i postizanje zakonitosti u radu TONS-a. Do sada se u medijima od strane rukovodstva TONS-a isticalo da su samo petoro od desetoro zaposlenih TONS-a u štrajku. Ovim putem naglašavaju da su petoro zaposlenih u štrajku diplomirani turizmolozi, a ostalih petoro koji nisu u štrajku su: direktor, pomoćnik za pravne poslove, računovođa, knjigovođa i novo zaposleni turizmolog koji radi u TONS-u nepuna dva meseca. S obzirom na veliku podršku koju dobijaju od strane stručne javnosti, u cilju da istraju u svojim zahtevima, žele da se izbore da se konačno uvažava znanje i stručnost a ne politička pripadnost.
(TONS, 06.10.2009. 09:28)
Zdravo ja sam Nikola zavrsavam srednju ekonomsku skolu,smer za turizam,i jako me odusevljava kako novosadski turizam napreduje u poslednje vreme,bilo bi lepo kad bi bilo ubaceno jos informativnih sadrzaja za turiste,kao i kad bi se vise popularizovali odredjeni turisticki potencijali(tipa reklama na stranim televizijama i ponudama za obilazak grada u inostranim tur.agencijama) siguran sam da bi to doprinelo razvoju turizma,a ulaganja nisu preterano velika.Cini mi se da se u ovom gradu ne brine dovoljno o razvoju turizma ma da primecujem pomake u zadnje vreme,i to pozdravljam. PS: nadam se da ce i sajt uskoro biti gotov kako bi se turisti upozali sa nasim lepim gradom pozzz od Nikole
(Nikola Bilic, 10.09.2009. 04:20)
Bavim se proizvodnjom domacih medenjaka pa me zanima dali mogu da saradjujem sa vama i da izlazem u okviru turisticke organizacije.Unapred hvala.
(RADIC NATASA, 01.09.2009. 11:09)
Za Ljiljanu Drljacu Tek sad sam dosao na ovu stranicu i video vas upit.Molim,primite moje izvinjenje.Novi sajt je www.kucenaselu.co.cc.Sto ser tice suvenira oni jos nisu postavljeni na sajt pa vam katalog mogu poslati preko meila.
(Vlado Vujnovic, 12.07.2009. 23:03)
Postovani, zamolio bih Vas ako mozete da mi posaljete koliko hotela ima u Novom Sadu i stukturu po kategorizaciji. Hvala
(Vladan Gentic, 14.05.2009. 18:32)
Postovani,vec nekoliko dana pokiusavam da otvorim Vas sait,ali bezuspesno.Uvek dobijem sledece obavestenje OOPS! THIS LINK APPEARS BROKEN!,pa Vas molim da mi odgovorite da li je navedena adresa tacna. Pozz
(Ljiljana Drljaca, 20.03.2009. 14:30)
Postovani ! U nasem proizvodnom programu imamo proizvodnju suvenira,narodne nosnje,suvog voca i rakije od sljive i jabuke.Mozda bi iz lepeze nasih proizvoda bilo interesantno : 1. Kosnica sa medom,150 gr (terakot keramika) 2.Etno flasa sa domacom rakijom (vajarski rad) 3.Etno flasa bez rakije (vajarski rad)…moze gratis ako se uzima nasa domaca rakija 4.Etno bokal za rakiju (vajarski rad)…moze gratis ako se uzima nasa domaca rakija 5.Drvena buklija,oslikana, od 0,5 litara 6.Tkana torbica 7.Tkane krpare 7.Kosulja vezena muska 8.Kosulja vezena zenska 9.Narodna nosnja 10.Slika od suvog bilja 11.Terakot cinija sa suvom sljivom,450 gr. 12.Sumadinac(terakot keramika) Pogledajte nas sajt www.kucenaselu.co.yu Raspolozeni smo za svaki vid saradnje S postovanjem ! Vujnovic
(Vlado Vujnovic, 31.10.2007. 15:49)
Dopada mi se Novi Sad i zaista svaki novi dolazak u njega odusevljava me. Najvise mi se dopada Petrovaradinska tvrdjava i ceo pogled na Duvan. Nisam bila sama nego sa jednom mojom velikom ljubavi upravo iz vase Vojvodine. Uskoro cu opet doci i opet cu ga videti. VAS PUNO POZDRAVLJAM I BUDITE TAKO LEPI.
(Danka Nikolic, 26.09.2007. 11:05)