Welcome
Home
Kontakt


Nauka

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Nauka
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika



VEZANE KATEGORIJE
Bolesti i tegobe
Instituti
Privreda
Nauka








Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Nauka > IZBIS - Institut za zaštitu bilja i životnu sredinu
IZBIS - Institut za zaštitu bilja i životnu sredinu English
Adresa: Teodora Drajzera 9, 11000 Beograd, Srbija
E-mail: institutzazastitubilja@izbis.com
Grana privrede: Prirodne nauke
PIB: 100265220
Telefoni: 011 266 36 72; 266 00 49; 266 00 79
WEB prezentacija: www.izbis.com

Institut po mnogo čemu predstavlja specifičnu naučnoistraživačku instituciјu, čiјa se aktivnost odviјa u oblasti osnovnih, primenjenih i razvoјnih istraživanja, utemeljenim na visokim standardima nauke...

U istraživačkim programima i projektima Instituta zastupljne su različite oblasti, od zaštite bilja, biologije, hemije, tehnologije, fitofarmacije, toksikologije, do zaštite životne sredine, tako da Institut može uspešno odgovoriti najvažnijim zadacima iz programa naučnog i tehnološkog razvoja  Srbije.

Po rezultatima svoga rada, povezanosti sa praksom i po praktičnoj primeni ostvarenih rezultata, Institut se potvrdio kao vodeća institucija u oblasti zaštite bilja u našoj zemlji. Uvereni smo da društvo može i ubuduće, s pravom, od nas očekivati da učestvujemo u rešavanju vitalnih i strateških problema naučnog i privrednog razvoja zemlje. Kvalifikovan naučnoistraživački i stručni kadar, dugogodišnje iskustvo i postignuti rezultati garancija su da mi to možemo i da smo spremni da zakoračimo u budućnost.

U proteklim godinama mnogi su svojim napornim radom i odricanjima doprineli da Institut bude to što danas jeste, a oni koji danas rade u Institutu spremni su i sposobni da nastave putem napretka i uspeha. Onima koji su bili, zahvalni smo za sve što su uradili za Institut, onima koji nastavljaju dalje - želimo da budu još uspešniji.

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :



JUE         1OP      
  6    6    S 9   A4U
SCC   GBS   B1G      
6      Y    T I   BW7
PNL         NFQ      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Postovani, u mojoj basti i bastama mojih komsija u Zemunu pojavila se epidemija belicastih naslaga po stabljikama i liscu cveca i drveca.Na njima sam primetila sitne bele muisice koje kasnije porastu u vece leptirice. O cemu se ovde radi i kako se braniti od ove najezde?Hvala
(, 18.07.2011. 09:57)
Da li postoji mogucnost rada radne prakse u julu u trajanju od 15 radnih dana u oblasti zastite zivotne sredine?
(, 04.06.2011. 20:59)
Postovani, trzim savet pojavila mi se nova bolest [slicna neatodi] kome da se obratim ko ima iskustva sa nematodom.o644167301
(cupka slobodan, 10.07.2010. 22:16)
NA SAMOM KRAJU SAM STUDIJA NA POLJOPRIVREDNOM FAK.ZEMUN,SA PROSEKOM PREKO OSAM, PA VAS OVIM PUTEM PITAM DA NEMATE POTREBU ZA KADROVIMA MOG PROFESIONALNOG PROFILA?UNAPRED VAM SE ZAHVALJULEM NA ODGOVORU.SA POSTOVANJEM,JOVANA KOVACEVIC.
(JOVANA KOVACEVIC, 17.02.2009. 12:33)
Radim doktorat na Hemijskom fakultetu o toksinima prisutnim u krompiru,i treba da nadjem instituciju koja je akreditovana da se bavi ovim ispitivanjima.Da li se mozda Vi time bavite,ili mozete da me uputite kome da se obratim? Bila bih vam zahvalna kada bi mi pomogli!
(Kristina Ilic, 16.01.2009. 15:27)
Molim Vas da mi kažete gde mogu dobiti informacije o biljci koja se zove iva ksantofilija ( nadam se da sam po izgovoru dobro napisala) S poštovanjem
(Gordana Gavrilovic, 10.09.2008. 14:36)
Postovani! Po vokacii sam agronom i pri posetu Novosadskog sajma zabelezila sam knjigu Dr.Vaskrsije Janjica. Radilo se o pregledu pesticida i aktivnih tvari ,kako i njihova upotreba. Propustila sam priliku nabaviti je , a sada neznam ni tocan naslov niti kako doci do izdanja a bila bi mi od velike pomoci pri radu.Zamolila bih Vas da mi pomognete sa informacijom.Bila bih Vam neizmerno zahvalna
(Lile Dordievska, 28.04.2008. 20:08)
Postovani, zavrsila sam Poljop.fak.Zemun- Zastita bilja i prehr.proizvoda, pa Vas ovim putem pitam da nemate potrebu za kadrovima mog profesionalnog profila? Sa zeljom da postanem deo Vaseg uspesnog tima, unapred vam se zahvaljujem na odgovoru. Sa postovanjem, Vesna Knezevic
(Vesna Knezevic, 13.02.2008. 15:02)
Na samom kraju studija sam na Poljop.fak.Zemun- Zastita bilja i prehr.proizvoda - sa prosekom preko 8,5 trenutno. Volela bih da sam deo Vaseg tima, o cijim sam rezultatima rada kroz svoje studije saznavala . Nadam se da ce ta moja zelja jednog dana biti mozda i stvarnost. Zelim Vam uspeh u daljem radu . Sa postovanjem, Zlata Zivkovic Pozarevac (1983.g.)
(ZLATA ŽIVKOVIĆ, 23.11.2007. 22:33)

Slike