Welcome
Home
Kontakt


Kultura

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Galerije
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaVEZANE KATEGORIJE
Udruženja
Galerije
Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Kultura > Galerije > SULUJ
SULUJ English
Adresa: Terazije 26/II
Mesto: Beograd

SULUJ je skraćenica od Saveza udruženja likovnih umetnika Srbije I Crne Gore koji broji više od 2000 profesionalnih likovnih umetnika iz zemlje i koji kroz ovu asocijaciju ostvaruju dve profesionalne aktivnosti : studijski boravak u ateljeima Cite Internationale des Arts u Parizu tokom cele godine kontinuirano / do 12.umetnika / kao i realizaciju samostalnih -kolektivnih izložbi u prostoru galerije SULUJ / oko 20.termina godišnje

Galerija SULUJ je smeštena na drugom spratu ” Palate Anker “iz 1896.godine, u strogom centru Beograda, na trgu Terazije broj 26. Ona je osnovana 1994.godine I nalazi se u delu poslovnog prostora naše organizacije likovnih umetnika koja je u ovom zdanju više od 50.godina.
 
Galerija je od osnivanja do danas, dakle za 11.godina godina rada, imala ukupno 191.izložbu, raznih profila,sadržaja,domaćih ali i stranih umetnika,od klasičnih medija do novijih tendencija.O izboru izložbi stara se na osnovu javnog konkursa, umetnički savet i urednica galerije.Ove žirirane izložbe podrazumevaju neprofitne termine, koje potpomognu država, Grad, sponzori, donatori ili sami umetnici. Postoje i donatorski termini.
 
 

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * : P          JIS      
B6     Q      3   MC9
 S    BDU     U      
 O     A      1   R1P
T5X           D      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Nema komentara

Relacije
Gradska galerija "Bela Crkva"
ULUS, Udruženje likovnih umetnika Srbije
Virtuelna galerija ITN: Nenad BRAČIĆ, izložba