Welcome
Home
Kontakt


Kultura

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Galerije
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika
Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Kultura > Galerije > Galerija 212
Galerija 212 English
Adresa: Vlajkovićeva 25, 11000 Beograd, Srbija
E-mail: galerija@galerija212.co.rs
Kontakt: Jelena Gajić
Telefoni: +381 11 33 73 299
WEB prezentacija: www.galerija212.co.rs

Galerija 212 je otvorena 2008. godine sa idejom da u svom prostoru prezentuje dela renomiranih autora i afirmiše radove mladih umetnika. Koncept galerije organizovan je kroz prodajnu i izložbenu delatnost...

Predrag Milosavljević, Čedomir Krstić, Nikola Graovac, Vera Božičković-Popović, Slavoljub Bogojević, Mladen Srbinović, Petar Omčikus, Kosta Bradić, Olja Ivanjicki, samo su neka od imena čija se dela  nalaze u našoj trenutnoj prodajnoj postavci koja je otvorena za stalno upotpunjavanje i na kojoj se zasniva ugled Galerije.
 
Izožbena delatnost je jednim delom okrenuta umetnicima mlađe generacije kojima želimo da omogućimo prostor da prikažu svoju inovativnost i entuzijazam, a drugim delom već afirmisanim umetnicima srednje i starije generacije.
 
Preplitanjem, kako različitih generacija tako i likovnih poetika, Galerija 212, kao mesto stalnih susreta umetnika, kritičara i publike, ima za cilj da svojom aktivnošću doprinese bogaćenju kulturne i umetničke scene Beograda.
 
Galerija 212 ima Umetnički savet i funkcioniše po oficijelnim principima kao i većina gradskih galerija.

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :NTS         SP8      
H F    6    E P   2EF
2 K   97M   MRT      
W O    4      T   641
YRQ         FGJ      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Nema komentara

Slike