Welcome
Home
Kontakt


Festivali

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Festivali
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaVEZANE KATEGORIJE
Sportski
Muzički
Festivali
Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Zabava > Događanja > Festivali > ForestFest
ForestFest English
Adresa: Ski staza, Košutnjak
E-mail: info@forestfest.rs
Godišnje doba: Leto
Kontakt: Forest Fest organizacija
Telefoni: +381 62 808 93 03
WEB prezentacija: www.forestfest.rs

Ovog leta Beograđani će imati prilike da uživaju na novom Festivalu! ForestFest! Biće održan od 21. do 28. juna na SKI STAZI – Aleksandar club. Simbolično povezan sa kalendarskim početkom leta, ForestFest spaja muziku, film, pozorište i sport, a samim tim obećava zabavu i nezaboravan provod u prirodi....

Prepodnevni program biće prilagođen mlađem uzrastu, dnevni rezervisan za radionice, takmičenja u alternativnim sportovima, a tokom večeri  posetioci će uživati u pozorišnim predstavama, filmovima i filmskoj muzici, žurkama, Bluesstock programu.
Zajedno sa Fondom Ecotopia čuvacemo prirodu, a zahvaljujući mladim umetnicima, imati i humanitarnu slikarsku koloniju, i poslednjeg dana aukciju slika. 
Svaki od osam dana je tematski određen.

*  Karte se mogu naci u pretprodaji odn. prodaji u Bilet servisu, TicketLine-u i suvenir shop-u BARAKA na Ski stazi.
*  Prevoz Forest Fest-a: 20% popusta ŽUTI TAXI 9802 za sve koji idu na Forest Fest ili se vraćaju, bez obzira da li zaustavite na ulici ili pozovete
Više informacija na sajtu www.forestfest.rs 
                                                                                                      
 

Prvi dan organizovana je velika žurka povodom prvog dana leta, na žurci će goste zabavljati poznati beogradski Loco band. Program se dalje nastavlja sportskim danom, na kom će biti održana takmičenja u raznim alternativnim sportovima (paralel s lalom na biciklu, speed ball, paralel sa lalom, kontra paralel sa lalom, skok u dalj preko blata, cheese downhill i sl.). 

Veče drugog dana je rezervisano za maskenbal sa temom Čudna šuma, na kom će nastupiti još jedan značajan beogradski bend Magic beans

Treći dan festivala, u prepodnevnim satima nudi priliku mladim DJ-evima i break dancerima da se na takmičenju afirmišu i osvoje mnogobrojne nagrade. Kao centralno dešavanje trećeg dana, sprema se nastup stranih i domaćih DJ zvezda (Sebastien Leger - Francuska, Danism – Velika Britanija, Pookie, Gramophonedzie, sevdahBABY, DJ Rasha)

Na letnjoj pozornici
četvrtog dana Festivala, biće odigrana predstava San letnje noći – Fakultet Dramskih Umetnosti (projekat realizovan u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu Skupštine grada Beograda), kao i HIT predstava sa repertoara beogradskih pozorišta. Kao i svakog dana i na pozorišnom danu u prepodnevnim satima biće održane radionice, za najmlađe i one malo starije, a uveče posle predstava, pripremljena je koktel žurka gde će koktele spremati poznati glumci. 

Peti dan ForestFesta predstavlja Rock bendove, kao što su 357 i Kanda, Kodža i Nebojša, kojima će prethoditi 3 predgrupe, a u toku pre podneva po pravilu – takmičenje u karaokama

Filmski dan je zauzeo šesti dan. Ujutru, za najmlađe, biće organizovan susret sa junacima crtanih filmova, a kad se smrkne, tu su projekcije dokumentarnih i igranih filmova. Posle bioskopa na otvorenom počeće Veče filmske muzike sa Majom Volk, i filmski roštilj, što se nastavlja u veliku filmsku žurku. 

Sedmi dan zauzima, već tradicionalni Bluesstock na kom će nastupiti najznačajniji bendovi iz zemlje i sveta (Desperate slim & NewCasters – Beograd, Texas Flood – Beograd, Gamblers – Sremska Mitrovica, Jumping Cats – Rusija, British Blues Quintet – Velika Britanija, Planet Full of Blues – SAD, DiLuna Blues Band – Beograd). Nakon ovako burnog programa odmor će biti neophodan – stoga je osmi dan Festivala rezervisan za regeneraciju tela i duha uz kuhinju i plesove egzoticnih zemalja.
 
Budite na pravom mestu u pravo vreme – dočekajte leto u prirodi, uz muziku i zabavu! Dočekajte leto na Forest Fest-u!
Više informacija na sajtu www.forestfest.rs

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :ALX         BKC      
  5    A    D E   HG5
RWW   BIQ   L 4      
  M    J    B K   QTD
GT2         PE1      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Nema komentara

Slike

Relacije
Ada Ciganlija
Aerodrom NIKOLA TESLA
Beograd
SRBIJA

Download
Program