Welcome
Home
Kontakt


Grafika

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Grafika
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaVEZANE KATEGORIJE
Video art
Film
Video
Grafika
Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Privreda > Grafika > SD Produkcija
SD Produkcija English
E-mail: svakodobroproduction@gmail.com
Mobilni: 065 / 30 21 980, 062 / 39 29 69
Telefoni: 011 / 31 77 106
WEB prezentacija: www.svakodobroproduction.com

Snimanje filmskog materijala najmodernijim metodama i tehnikama. Izrada fotorealnih filmskih efekata, 3d animacija, uz razne stilizacije i najkvalitetnije rendere (V-ray, Mental-ray...) na Tesla cuda sistemima. Snimanja se odvijaju od malih blue & green studija pa do najvećih filmskih, sa skoro neograničenim mogućnostima i sa najsavremenijom opremom.

SD Production je samostalna video produkcija i postprodukcija, specijalizovana za izradu video spotova, tv džinglova, tv emisija, tv reklama, kratkometražnih i dugometražnih filmova i crtanih filmova...

Pružamo mogućnost snimanja najmodernijim metodama i tehnikama filmske produkcije. Izrada fotorealnih filmskih efekata, 3d animacija, uključujuci i razne stilizacije i najkvalitetnije rendere (V-ray, Mental-ray...) na Tesla cuda sistemima. Snimanja se odvijaju od malih blue & green studija pa do najvećih filmskih, sa skoro neograničenim mogućnostima. Koristimo skoro sve vrste opreme za snimanje (Red, Red One, Red Epic, Cannon D7marc2, d5marc2, D550...)

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :6J6         TRG      
  U    B    9     AFI
  D   8TF   85D      
  Q    8    F 8   I38
  O         LGA      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Nema komentara

Slike