Welcome
Home
Kontakt


Smeštaj

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Hoteli
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika


Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > TURIZAM > Smeštaj > Hoteli > Hotel STARI GRAD
Hotel STARI GRAD English
Adresa: Karadjordjeva 10, 34000 Kragujevac, Srbija
Kategorija: ***
Soba: 14 jednokrevetnih, 2 dvokrevetnih soba
Telefoni: 034 / 330 591; 034 / 330 552

Hotel Stari Grad se nalazi u najužem centru grada, u starom delu “Stara Varoš”. Zgrada hotela je kulturno-istorijski spomenik i uživa zaštitu Zavoda za zaštitu spomenika kulture. Hotel ima sadržaje koji su neophodni savremenom poslovnom čoveku. Hotel ima 3 zvezdice, najviše i Kragujevcu. 

Dodatni sadržaji hotela:
U okviru hotela je restoran “a la cart”, visoke kategorije sa jelima iz nacionalne i internacionalne kuhinje. Naročito je pogodan za poslovne ručkove, večere, koktel partije i promotivne programe. 
 
Sadržaji u blizini hotela:
Pozorište, bioskop, tržni centri, izletište u Šumaricama  
 
Ukupan broj ležajeva: 30
Broj 1-krevetnih soba: 14
Broj 2-krevetnih soba: 2 
 
Cena kreveta sa doručkom: 25-65 EUR
konvertor valuta  
 
Tip i opis soba:
Soba sa francuskim ležajem
Soba je sa prostranim francuskim i jednim pomoćnim ležajem. U njoj su: telefon, mini-bar, TV, radio sa budilnikom, radni sto, savremeno opremljeno kupatilo sa fenom. Sobe su klimatizovane.
Dvokrevetna soba
Ima dva prostrana kreveta. U njoj su: telefon, mini-bar, TV, radio sa budilnikom, radni sto, savremeno opremljeno kupatilo sa fenom. Ove sobe nisu klimatizovane.
 
Jednokrevetna soba
Soba je sa prostranim krevetom i jednim pomocnim lezajem. U njoj su: telefon, mini-bar, TV, radio sa budilnikom, radni sto, savremeno opremljeno kupatilo sa fenom. Sobe su klimatizovane.
 
 
Kreditne kartice: EuroCard, Master Card, Maestro, Yuba 
 
Hotel nudi poslovno-turistički servis: usluge daktilo servisa, usluge primanja i slanja fax poruka, organizacija poslovnih sastanaka, naručivanje frizerskih, kozmetičkih i pedikirskih usluga, posete lekaru ili stomatologu po potrebi, pranje i peglanje veša, iznajmljivanje vozila, omogućuje servisiranje vozila, obezbedjuje informacije o kulturnim zbivanjima u gradu. Ove usluge pruža poslovno-turisticki servis 0-24h. 

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :WAS         OO2      
  R    I      4   LDB
  5   YW1   UIY      
  T    O    Q     PUJ
  2         KWT      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Nema komentara