Welcome
Home
Kontakt


Mediji

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Internet
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika










Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Mediji > Internet > Beogrid
Beogrid English
Adresa: Jurija Gagarina 227/233, 11000 Novi Beograd, Srbija
Telefoni: 011 318 9692

Jurija Gagarina 227/233, 11000 Novi Beograd, Srbija, tel: 011 318 9692, fax: 011 176 0578

Preduzeće za internet usluge osnovano je 2004. godine, sa idejom masovnog i kvalitetnog povezivanja građana i malih i srednjih preduzeća. Kao svoj koncept razvoja izabrali smo kombinaciju bežičnih i žičnih tehnologija koje omogućavaju velike brzine ka krajnjem korisniku kroz transportnu mrežu. Naša misija je približavanje visokih tehnologija svakom građaninu Srbije kroz jeftin, kvalitetan, brz i jednostavan pristup internetu, ali i razvoj svih raspoloživih IP servisa. mreža danas omogućuje svakom korisniku sve trenutno raspoložive IP servise kao i koncept Community Network-a; slobodan, neometan transport izmedu svih tačaka, što predstavlja garanciju implementacije svih budućih IP tehnologija.
 
Namera nam je da cene servisa maksimalno prilagodimo kupovnoj moći bez bilo kakvog uskraćivanja u odnosu na svetski standard u kvalitetu servisa, ostavljajući korisniku da sam odabere odnos između brzine, količine i cene prenosa podataka. Ovakav pristup nas definitivno izdvaja iz postojeće ponude na tržištu telekomunikacionih usluga. Garancija za sve navedeno su naši zadovoljni korisnici i broj novih članova u eksponencijalnom rastu. Beogrid nije samo običan pristup internetu, Beogrid je život uz blagodeti i bogatstva koja samo superkvalitetan internet može da pruži.

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :



EFN          I       
  1    J    WQ    C37
CTM   BDD    P       
P      3     N    1EP
M4U         YOU      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Nema komentara

Relacije
Domovi zdravlja u Beogradu